Massage utförd av massageterapeut

Svensk klassisk massage innebär knådningar, glidningar och tryck som löser upp spänningar i hela kroppen. Massage är utmärkt i förebyggande syfte, som rehabiliterande ändamål samt som avslappning.

Som massageterapeut har jag kunskap i anatomi, sjukdomslära, skadelära, fysiologi, muskeltöjningar i form av terapeuptisk stretch samt triggerpunktsbehandling. Genom en massagebehandling arbetas och behandlas besvär i rörelseapparaten anpassade efter dina besvär eller önskemål.

60 min massage: Helkroppsmassage eller djupgående/mjukgörande massage på ett utvalt område. 700kr

30 min massage: Djupgående/Mjukgörande massage på utvalt område. 450kr

Jag har gått min utbildning på Bergqvist massage i Malmö och är av Branschrådet svensk massage certifierad massör. Utbildningen står under statlig tillsyn hos Myndigheten för Yrkeshögskolan, vilket kräver att man uppfyller ett stort antal kvalitetskrav.

Information från Branchrådet:

En certifierad massörs verksamhetsområde omfattar att arbeta med massage och muskeltöjningar i friskvårdande och förebyggande syfte, att utreda och behandla enklare dysfunktioner och smärttillstånd i rörelse- och stödjeorganen samt att ge behandlingar i allmänt avslappningssyfte. En av Branschrådet Svensk Massage certifierad massör arbetar uteslutande med kroppens mjukdelsvävnader, det vill säga med muskler, hud och bindväv. Behandlingen sker genom att massören kombinerar massage och muskeltöjningstekniker och eventuellt även ger träning/stretchinstruktioner.

Johanna Schölin
Certifierad Massör
Diplomerad Massageterapeut